Low-level Laser Light Therapie

Een vorm van lichttherapie die de voortgang van haaruitval stopt en haargroei bevordert.

LLLT: Overzicht

LLLT is een effectieve en geavanceerde behandeling tegen haaruitval. Bij deze behandeling wordt uw hoofdhuid behandeld met een diodelaser die rood licht afgeeft met een specifieke golflengte. De speciale laserstralen die worden uitgestraald op uw hoofdhuid, sporen de dunnere haartjes aan om zich door te ontwikkelen, tot dikkere en stevigere haren.

LLLT: waarom Capelli-Medi

  • Combinatiebehandeling met Hyamino Hair voor een nog beter resultaat.
  • Optimaal resultaat al vanaf 6 maanden.

Wat is LLLT?

Low-level Laser Light Therapie is één van de meest geavanceerde behandelingen tegen haaruitval, en is geschikt voor mannen en vrouwen die een vollere, dikkere haarbos willen. Het is aangetoond dat rood laserlicht de cellen in het haarzakje stimuleert en energie geeft. Low-level Laser Light Therapie (LLLT), een vorm van lichttherapie, is een niet-chirurgische behandeling voor haarverlies. Klinische studies tonen aan dat  LLLT de voortgang van haaruitval stopt en haargroei bevordert, met dikkere, sterkere haarschachten en opnieuw groeiende haren als gevolg. Het is een belangrijke behandeling voor patiënten die niet in aanmerking komen voor een chirurgische ingreep, of voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar of haarverlies.

LLLT kan ingezet worden naast een haartransplantatie behandeling. In dat laatste geval is de therapie een soort onderhoudsbeurt voor de getransplanteerde haren; het versterkt de haren en versnelt de nieuwe groei van getransplanteerde haarzakjes.

De voordelen van Low-level Laser Light Therapie

Remt haaruitval

LLLT stopt de voortgang van haaruitval en bevordert haargroei, met dikkere, sterkere haarschachten en opnieuw groeiende haren als gevolg.

Pijnloze behandeling

Low Level Laser Therapie is een eenvoudige blootstelling aan één deel van het totale spectrum van de zon, gedurende een beperkte periode. U voelt daarbij geen pijn.

Stimuleert bloedcirculatie

Stimuleert de bloedcirculatie in de hoofdhuid, waardoor de haarzakjes beter en meer worden gevoed. Een betere bloedtoevoer zorgt ervoor dat de huid sneller geneest en u meer resultaat haalt uit uw haartransplantatie.

Hoe werkt Low-level Laser Light Therapie (LLLT)?

Bij deze behandeling wordt uw hoofdhuid behandeld met een diodelaser. Diodelasers tegen haarverlies geven rood licht af met een golflengte van 630-670 nanometer. De zon straalt golflengtes uit die variëren van 250-2.500 nanometer. Low-level Laser Light Therapie is een eenvoudige blootstelling aan één deel van het totale spectrum van de zon, gedurende een beperkte periode. Het blijkt dat sommige golflengtes een positieve invloed hebben op ons lichaam en wondgenezing stimuleren, ontstekingen remmen en haargroei bevorderen. Het centrale werkingsprincipe van de Low-level Laser is het bevorderen van de doorbloeding naar de haarfollikels.

Meestal zijn na 3 maanden de eerste resultaten van de behandeling zichtbaar.
Na 6 tot 12 maanden is het resultaat optimaal.